» Home » Nederlandse hoofdp.. » Nieuws

Nieuws

Nieuws over Matthieu van Roermund's zakelijke activiteiten


01-08-2013: Met pensioen
02-01-2012: Directeur Contargo Waterway Logistics BV
Op 14 augustus 2011 nam Rhenus Logistics GmbH & CO.KG 3 Duitse divisies van Wincanton over, verkreeg op die manier impliciet 74,2% van de aandelen in Rhinecontainer dat onderdeel is van Wincanton's intermodale divisie, en bracht die vervolgens in bij haar containerbedrijf Contargo GmbH & CO.KG. Op 1 januari 2012 werd ik benoemd tot statutair directielid van het samengevoegde scheepvaartbedrijf Contargo Waterway Logistics BV.
01-02-2008: Directeur Rhinecontainer BV
Per 1 februari 2008 werd ik benoemd in de directie van Rhinecontainer BV te Zwijndrecht.

Als gevolg van deze benoeming heb ik mijn activiteiten als management consultant gestopt voor de duur van mijn aanstelling.

Daarnaast heb ik mijn functie als voorzitter van de container barge operators van het CBRB neergelegd.
23-05-2007: Voorzitter CBRB Containerbinnenvaartoperators
Op 23 mei 2007 benoemde de ledenvergadering van de CBRB containeroperators (CoBiVa operators) mij unaniem tot hun extern voorzitter. Daarmee werd ik het aanspreekpunt namens CBRB richting markt, havenbedrijven, overheden en kennisinstituten.
18-12-2004: Persoonlijke website gelanceerd
Vandaag is mijn persoonlijke website voorzien van een content management systeem. Dat houdt in dat ik op ieder moment de tekst van mijn website zelf kan aanpassen.
Deze pagina geeft nieuws m.b.t. mijn zakelijke activiteiten. Op de daarop volgende pagina, "stem van de markt" geheten kan ik rapporteren over relevante marktontwikkelingen en mijn visie daarop.